Vi kör på

Nej, vet ni vad. Jag började skriva ”Det råder lagom motivationsbrist…” och en massa negativ läsning i följd, men det är fasen inte acceptabelt. Jag vill förändras och bli en positivare kusk, en öppensinnad människa – då behöver jag bryta mitt vanemässiga tankemönster vid motgångar. 

Ja, det råkar kanske vara en himla massa motivationsbrist, men jag är säker på att det går över. Vi är på väg till enorm förändring, förbättring. Det är väldigt kul att tänka tillbaka och se hur det varit för att se till hur det är. Orcado snuddar på mållinjen till att vara helt perfekt i hullet. Strax får vi prova på livet med järn under hovarna så att vi kan lägga ännu mer energi på det roliga i vardagen. Träningen i körningen går framåt, även om det är lite extra kämpigt. Vi spänner för och gör vårat bästa. Varje litet steg räknas. Förr eller senare når vi slutdestinationen. 

Målen med Orcado.

Just nu arbetar vi med att få upp konditionen, men lika så på att stärka signaler. Jag jobbar konsekvent och metodiskt. Övergångar är magiskt. Dessa övergångar blir försiktigt längre och längre. Jag gör allt i min makt för att utmana honom på rätt sätt vid rätt tidpunkt. Regelbundet söker jag av honom och situationen. Ibland tycker han att jag tajmat mindre bra och tycker att jag är tjatig. Ibland tycker han att jag är den roligaste i världen. Jag vill vara den senare nämnda, men det krockar emellanåt. Det är en balansgång, som vi helt enkelt behöver ha just nu för att utvecklas. Jag vet att jag bör förändras och tränas för att inspirera Orcado till att känna det samma. En annan sak jag vet är att han har framåtbjudningen och glädjen, bara jag kommer över mig själv.

Ibland behöver en bryta ihop för att komma igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *