Andra tömkörningspasset

Ikväll tömkördes Odette för en andra gång. Hon var otrolig. Det är skärpa i henne som växer fram desto säkrare hon blir. Jag älskar när det finns energi att arbeta med. Till skillnad från förra gången som var väldigt enkelt även för henne, så var jag mer baktill den här gången.

Första tömkörningspasset.

Odette förstår bra, men hon är gullig. Det är mycket hon behöver ha koll på som förstås rör ihop det stundvis. Att arbeta med Dettan är en frisk uppiggning måste jag bara säga. Framstegen är väldigt direkta, responsen visar sig på en gång. Ikväll mötte vi både stora vita plastade balar, bilister och gående fotfolk.

Turen blev mycket kort och alldeles perfekt lagom. Nästa tömkörningspass tar vi med lädertömmar och sele. Förhoppningsvis händer det innan veckan är slut. Ser så fram mot att släpa, promenera och tömköra i olika miljöer. Det är inte långt ifrån efter dagens prestation.

Odette, min älskade vän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *